nikkalaby

Trevlig gårkväll!

Publicerad 2010-07-18 11:25:16 i Allmänt,

Så var det morgonen efter kvällen före. Lite försiktig med kamningen får man vara, men det gör detsamma. Man får lida pin när man haft roligt....eller hur nu det gamla ordspråket lyder.

PUB-kvällen genomfördes och ett 50-tal glada medlemmar i NIK och/eller Byaföreningen, åt och drack gott, dansade, skrattade och hade roligt.

Gruppen Dramaze genomförde en superb underhållning och alla gäster gick nöjda och glada hem efter kvällens slut. Förresten gick inte alla, en del cyklade också.

Det är så trevligt på sådana här tillställningar ute i byarna, eftersom det inte är någon ålderssegregation. Man kan träffas över generationsgränserna och ha roligt åt samma saker och digga samma musik. Visserligen är ju dagens föräldrageneration mycket "yngre" till sinnet än vad våra föregångare var och det kan naturligtvis bidra. Och sedan lyssnar vi på samma sorts musik som våra barn gillar....åtminstone många av oss.

Idag väntar städning av Byagården. Och så ska vi ta ner tältet över altanen, så att byborna åter kan sitta ute i solen och fika, när Sommarcaféet öppnar imorgon igen.

Om

Min profilbild

Anita

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela